anmälan 24:e april

Anmälan

Kurs "DUR-metoden för energikrav vid nybyggnad" 24:e april, Sjöfartshuset. Skeppsbron 10, Stockholm.

Heldag 3 895 SEK exklusive moms
I kursavgiften ingår ett beräkningsverktyg för DUR-metoden samt dokumentation. Även lunch och kaffe ingår. Mer information finns i programmet.
Uppgifter
Anmälan avser:
Namn *
Namn
http://
Företag & faktureringsadress
Lunchalternativ *
Övriga upplysningar eller meddelande
Vilkor *
Jag har kontrollerat att uppgifterna i anmälan är korrekta, och har förstått att anmälan är bindande (men kan överlåtas). För frågor kring bokning kontakta bokning@visem.se

Kursen "DUR-metoden för energikrav vid nybyggnad" bygger på publikationen "Energikrav vid nybyggnad" som kommer ut i bokhandel våren 2014. Under kursen kommer en ny metod för att hantera energikrav att presenteras; DUR-metoden för energikrav vid nybyggnad.

Kursen om DUR-metoden är en heldag. På förmiddagen går vi igenom bakgrunden till och principerna i DUR-metoden och på eftermiddagen går vi igenom hur DUR-metoden praktiskt används, med hjälp av ett beräkningsverktyg för DUR-metoden. Vid seminariet lämnas ett komplett kompendium.

 

Hämta programmet för kursen här!


Sjöfartshuset, Skeppsbron 10
Gamla Stan, Stockholm

 

Äntligen någon som gjort något åt dagens verklighet med missvisande normalårskorrigering via graddagar och energiindex! DUR-metoden är nytt spännande grep och verktyg för en mer rättvisande korrigering av energianvändning. Detta skapar möjligeter att skapa mer rättvisa affärer baserade på energieffektivisering. Förhoppningsvis innebär detta en början till slutet för EPC-kontrakt med (för kunden) felaktiga ingångsvärden. Seminariet öppnade mina ögon för nya spännande affärsmöjligheter. Mycket Nöjd!
— Chef för energitjänster på energibolag